Werkzaamheden
Je bent hier:

Werkzaamheden

Bij Van Nuil Installatietechniek voeren we allerlei soorten werkzaamheden uit. Bij het uitvoeren van deze diensten zorgen we ervoor dat deze aansluiten bij uw persoonlijke wensen en budget. Mocht er bij de onderstaande werkzaamheden niet vermeld staan waar u naar opzoek bent, schroom dan niet om contact op te nemen. Informeer geheel vrijblijvend naar wat de mogelijkheden voor u zijn.

Loodgieterswerk

Zoals het aanpakken van een lekkage in de leidingen of het dak, verstoppingen of het verleggen van een waterleiding of afvoer.

Zinkwerk

We houden ons onder andere bezig met het plaatsen van zinken dakgoten, afdeklijsten en hemelwaterafvoeren.

Luchtbehandeling

Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld het oplossen van vochtproblemen doormiddel van het plaatsen van ventilatiesystemen of luchtbehandeling units.

CV installaties

We houden ons onder andere bezig met het plaatsen van de centrale verwarming, het vervangen van ketels, onderhoud aan de ketel en het installeren van warmtepompen.

Elektra

Hierbij houden wij ons bezig met het aanleggen van de elektra, laat ons u adviseren omtrent de elektra in en rondom uw woning of bedrijfspand.

Sanitair

We houden ons bezig met het plaatsen en installeren van nieuw sanitair zodat het aansluit met uw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Samen duurzaam

Dit is het motto bij Van Nuil Installatietechniek. We bieden verschillende duurzame oplossingen aan die bijdragen aan het zo min mogelijk belasten van het milieu. Meer informatie over welke oplossingen dit zijn kunt u vinden onder het tabblad “Samen Duurzaam”.

Compleet in badkamers

We houden ons bezig met zowel het plaatsen van nieuwe badkamers als het renoveren van bestaande badkamers.